Website Conversie


Haalt u wel het maximale rendement uit uw website?

Uw website trekt dagelijks bezoekers. Via zoekmachines, via andere websites of mensen die direct uw website adres intikken. Genoeg bezoekers maar géén klanten? Haalt u wel het maximale rendement uit uw website?

Routing website

Net als in de supermarkt is de routing door de website van groot belang om de effectiviteit ervan te waarborgen. Bezoekers komen met een van te voren bepaald doel naar de website en willen dit doel in zo min mogelijk stappen bereiken. Een goede website zorgt er dan ook voor dat de gebruiker vanaf de homepagina een goede indruk krijgt van alle onderdelen en mogelijkheden die de website biedt en brengt de gebruiker op eenvoudige wijze naar de juiste plaats.

Haalt u het onderste uit de kan?

Marketingmanagers, webdevelopers en vormgevers worstelen regelmatig met het doorvoeren van veranderingen op de website waarvan zij niet zeker weten of dit daadwerkelijk iets oplevert. Echter, ook wanneer men wel tevreden is met de resultaten, wil men het onderste uit de kan halen. Websitepromotor biedt tools aan waarbij het mogelijk is te experimenteren met meerdere varianten of versies van de webpagina. Door te testen met 'echte' bezoekers van de website is het mogelijk je doelgroep direct te betrekken bij de optimalisatie van de website.

 

 

 

 

 

Website ConversieGratis analyse per e-mail?

Klik hier...

Website Conversie Vrijblijvende afspraak?

Bel direct 0497-844066

Website Conversie Vragen of opmerkingen?

Binnen 24 uur antwoord

Klik hier...